FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

luvfdg
12-10-2018 04:23:11

https://media.karousell.com/media/photos/products/2018/04/27/adidas_nmd_r1_stlt_pk__white_grey_pink_1524808769_65e955d1.jpg


En af de mere populære iterationer af adidas sko og selv med adidas Ultra Boost er "Triple Black" udgivelserne. Herefter modtager vi adidas NMD R1 STLT model. Denne udgave indeholder en blanding af Core Black og Utility Black i hele Primeknit-øvre med hits af Solar Pink på ankelkraven. En fuldstuds Black Boost mellemsål og matchende gummisål udfører designet.


adidas sko sale er en af ​​de tre Stripes nyeste adidas NMD-gengivelser for at frigive. Mens det allerede er tilgængeligt i et par farvelægninger, er næste op på denne kommende "Linen" iteration. Denne kvinders eksklusive tilbud kommer i en fuld Linen Primeknit øvre parret med en Orange EVA indsats overlay. En fuld-længde White Boost mellemsål og halvtransparent ydersål afslutter designet.


adidas nmd er ankommet i to nuancer, der er forårsklare. Vi ser den slanke silhuet i en blød lyserød med hints af "Vachetta Tan" snoet over hele øvre. En laksetone dækker den bageste EVA-indsats og tilføjer en farverig pop til skoen. Den blå iteration har sort og pink detaljer, men deler den samme hvide mellemsål. En røgig, gennemsigtig blå ydersål fuldender det minimale par.


I 2018 vil adidas originals frigive flere farvelægninger af deres adidas NMD R1 STLT-overførsel. Et af de kommende par planlagt at frigive er denne "Ash Pink" iteration. Klædt i Pink nuancer. Denne adidas NMD har en fuld Primeknit øvre med matchende farvede EVA indsats overlays. En Hvid Boost mellemsål og Pink gummi ydersål kompletterer designet.


adidas nmd r1 stlt pk er den nyeste udgivelse af NMD-silhuetten i år, og det kommer ud i en grå to farveway denne weekend. Sporting en opdateret Primeknit øvre detaljeret med tykke ribber indpakning, blandingen af ​​grå og sort nuancer anvendes overalt. En hvid Boost mellemsål, sort hæl badge, matchende EVA indlæg og grå gummi ydersål fuldender fuldstændigt designet helt.


http://www.hiwishzoom.com/