FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-11-2016 06:52:14

sunxu4
Débutant
Date d'inscription: 24-11-2016
Messages: 8
Site web

Adidas NMD_R1 Nederland Black Friday

De BAPE x Adidas NMD Heren Sale Nederland releases in twee kleurstellingen op zaterdag 26 november. Deze release datum, die een dag na Black Friday, zal zeker worden gevuld met andere sneakers op het dek van een aantal merken, maar nu al de BAPE gewrichten vormgeving tot de meest begeerde van het grote winkelcentrum weekend te zijn. Geen nieuwe foto's naar voren zijn gekomen, dus re-vertrouwd te raken met deze officiële adidas beelden en stay tuned voor meer updates als we in de buurt van 26 november.

http://www.yeezyboostnl.com/images/s/j913096.jpg

We hebben goed nieuws voor degenen onder u op zoek naar de komende gekleurde Boost vertolkingen van de Adidas NMD Dames Kopen Nederland en de adidas NMD XR1 - kunt u zich aanmelden voor de adidas Bevestigde App vandaag voor de kans om je paar wanneer het trio releases later dit te reserveren week. De adidas NMD Colored Boost releases zullen enkele van de meest gewilde kleurstellingen van de populaire model, met een opvallende "Triple Black" en "Solar Red" optie voortbewegen het silhouet vooruit dankzij de vooruitgang van de gekleurde Boost.

De twee standaard vertolkingen van de Adidas NMD R1 Sale Nederland overslaan op de felbegeerde Primeknit constructie voor een geventileerde, ademend spiraalbodem, maar dat wil niet zeggen dat de rit niet minder premie die verleden releases zal zijn. Ook verkrijgbaar is de adidas NMD XR1 Triple Zwart, een paar dat we al vrijlating heb gezien in Europa. Hoewel niet een ware en door middel van "Triple Black" rendition dankzij de strepen van Dark Grey in de gehele geweven Primeknit bovenste, de XR1 doet zijn voorzien van een ondersteunend kooi overlay voor lockdown ondersteuning en unieke 'het merk met de drie strepen' highlights op het tabblad hiel in een aantal talen. Welk paar is jouw favoriet?

De Adidas NMD XR1 Sale Nederland net geopend reserveren voor drie belangrijke NMD producten - de adidas NMD R1 PK voor mannen, de adidas NMD Stad Sock PK Wol voor mannen, en de adidas NMD R1 voor vrouwen. De reservering venster voor alle drie paren sluit op 7 woensdag september, met een pick-up data gepland voor 9 september. Als je in "de zone" en wilt vergrendelen in een paar, reserveer nu op de adidas Bevestigd App.

http://www.yeezyboostnl.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com