FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-07-2017 03:57:49

dxxArchibald1
Débutant
Date d'inscription: 06-07-2017
Messages: 2

Nike Internationalist Puur Platinum Bestellen nederland goedkoop

http://www.chapterun.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/c/octnkwmns-489.jpg

De Nike Internationalist Puur Platinum Bestellen nederland goedkoop van de vrouwen krijgt een premium makeover als onderdeel van de F / W 2016 line-up, zoals het in een metallic mahonie-afwerking wordt geïntroduceerd. Met meer levensstijl wordt de esthetiek van de retro runner bepaald door de glanzende afwerking over zijn bovenkant, die een reflecterende uitstraling geeft. Glans op verschillende lichtomstandigheden. Verdere gedetailleerde met opvallende markeringen in zijn leder- / textielbouw voor een onderscheidende uitstraling, wordt het model accentueerd met nachtmerrie die de veters, binnenvoering en buitenzool verrijkt.

De Nike Internationalist is een van die silhouetten die altijd relevant blijven dankzij zijn klassieke retro look en comfort. Nike blijft nieuwe colorways van de Internationalist vrijlaten, zoals vandaag kijken we naar een van de laatste paren om retailers te raken. Deze Nike Internationalist Antraciet Kopen goedkoop bestaat uit een suède en een bovenkant van textiel met een witte leder die op het hielblad en het Nike Swoosh-logo staat.

Naast de turfmossen en olijfvlok iteraties wordt de Nike Internationalist Nacht Kastanjebruin Nieuwe geïntroduceerd in een andere vallende afwerking, deze keer bestaat uit gember. Deze retro-loper wordt in een tonale bruin over de gladde suède-constructie uitgebracht. De retro-loper geeft een eenvoudige stijl en elegantie als contrasterende witte accenten Gevestigd op de tong, vetersleer Swooshes, hielblad, binnenvoering en midsole-eenheid creëren een esthetisch aangenaam tweekleurig palet.

Afgezien van de recente olijfvlokafwerking, wordt de Nike Internationalist Nobele Rood Goedkoopste nu geproduceerd in turfmossen voor zijn laatste variatie om het seizoen van de Herfst 2016 af te schaffen. Bij de exclusieve vrouwen wordt de retro-runner in hoofdzaak in een kleurenpalet in de bepalende tint , Naast accenten van olijfvlok over zijn leer Swooshes en hielblad. Daarnaast komt pops van roze op het tongblad, hielenteller en respectievelijke branding aan de achterkant, complimenten het algehele palet, aangezien het allemaal op de witte witte zoolunit en zwarte buitenzool rust.

De vrouwenversie van de Nike Internationalist Goedkope echte ontvangt een levendige update om het zomerseizoen af ​​te sluiten. In een combinatie van obsidiaanse / digitale roze-zonsondergang is de klassieke retroloper gemoderniseerd met meer stijlvolle flair. De onderstreepte toon is prominent aan de zijkant en zijpanelen, terwijl de oranje zonsondergang prominent is voor zijn overlays en veters.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com