FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-10-2017 10:02:51

ghnhgng
Débutant
Date d'inscription: 06-10-2017
Messages: 2

adidas nmd r1 heren groen

https://newsneakernews-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2017/09/adidas-nmd-r1-black-boost-blue.jpg

Dit nieuwste adidas nmd r1 dames zwart Nomad-ontwerp heeft adidas 'Primeknit-technologie en een slanker, meer vooruitstrevend ontwerp dat minder voelt als de originele NMD en meer zoals de Pharrell Williams ontworpen Human Race NMD. Zowel de vrouwen- als de mannen kleurwegen vrijken op 18 augustus en hebben een verkoopprijs van 140 dollar. U kunt de officiële kleurwegen hieronder zien.

De adidas nmd r1 dames grijs is sinds hun debuut een populaire sneaker geweest. Ontworpen door Nic Galway, zijn ze oorspronkelijk uitgebracht in 2015 en voorzien van een ultracomfortabel design. Hoewel de OG kleurweg nog steeds extreem populair blijft, blijft Adidas steeds meer kleurwegen uitpuilen om iedereen te passen, met de laatste twee kleurenwegen die speciaal voor de dames zijn ontworpen. Of u nu de donkerder "Core Black / Icey Blue" kleurweg wilt of op zoek bent naar iets lichter met de "Running White / Icey Pink", heeft Adidas u gedekt. Plus, beide modellen hebben ook ademende mesh constructie, energie-terugkerende Boost cushioning, en reflecterende strepen. Kijk of beide NMD-modellen snel vallen.

adidas kan adidas nmd r1 heren groen in 2016 een groot jaar hebben gehad, maar hun laatste release van het jaar kan tot nu toe hun best zijn. Vorig jaar, toen de eerste adidas NMD PK in beperkte hoeveelheden viel, werden sneakerheads gek gekeken om hun handen op de nieuwe must-have schoen te krijgen. Ze lieten hun eerste partij NMD R1's uit, maar het verschil tussen de releases was dat de tweede golf met een mazenbovenkant kwam in plaats van een Primeknit. Terwijl er een subtiel verschil was tussen de twee, kochten mensen hun nog snel en voordat je het wist, was de adidas NMD een van de heetste schoenen daar. Welke betere manier pak je het einde van het jaar dan bij het loslaten van twee verschillende kleuren voor mannen en een voor vrouwen. De twee paren voor mannen zijn vergelijkbaar met de OG-paren die vorig jaar zijn gedaald, maar hebben een glitch type print in de bovenkant van beide, waardoor het een tweekleurige look is die erg dope is. U zult het niet missen om deze toe te voegen aan uw rotatie.

Sommige adidas nmd r1 heren sale wit mensen houden er van, sommige mensen verachten het, maar het is een interessante taak om klaar te zijn voor het werk. De meeste bedrijven moderniseren met modetrends en trachten de trainer trend langzaam te omarmen. Of wordt de werkwereld steeds meer aan het accepteren dat de pendelen naar het werk comfortabel en stijlvol moeten zijn?

http://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com