FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-01-2018 06:56:57

jiuhse@msgsafe.io
Débutant
Date d'inscription: 13-01-2018
Messages: 2

Nike Cortez Opruiming

http://www.seeurfeet.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x364/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nkall-074-02.jpg

Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor de Nike Cortez Flyknit, maar zorg ervoor dat je deze voor Kicks On Fire op slot houdt voor updates. Laat ons in de tussentijd je eerste gedachten over de vernieuwde klassieker weten. Volgende voor de Nike Cortez Online Kopen is deze speciale versie die de LBC schreeuwt. Volgende maand verschijnt een eerste blik op het Nike Cortez Basic Nylon Long Beach.

Het Nike Cortez Goedkoop Nylon Nylon Nylon Long Beach is een eerbetoon aan een stad vol hiphop en straatcultuur. Het wordt geleverd met een Royal Blue nylon bovenkant mooi geaccentueerd door de White op de tong evenals op de lederen Swoosh en hiel. De schoen een uniek tintje geven, zijn de gouden hits op de tongmerken, vetervergrendelingen en de steekbewerking via de "LBC" op de hiel en het "LONG BEACH" op het hiellipje. Extra details zijn de jaren 1972 en 2017 aan de binnenkant van de tonglippen en "XLV" op de inlegzolen. Geprijsd op $ 100, verwachten dat deze vanaf 1 juni bij Nike zullen vallen.

2017 wordt een geweldig jaar voor fans van de Nike Cortez Opruiming. Momenteel viert het model het 45-jarig jubileum van het model en heeft de Swoosh een handvol speciale uitvoeringen uitgebracht van de allereerste hardloopschoen van het merk. Volgende? The Nike Cortez door A.L.C.

"Nike Cortez Sale Nederland is altijd mijn schoen geweest", zegt Lieberman. "Ik ontwerp A.L.C. kleding met een sneaker in het achterhoofd, en ik denk dat mensen ook hun dagelijkse outfits met sneakers in het achterhoofd hebben gaan stylen. De Cortez deelt die 'never not hustling' spirit die zowel de Nike Cortez als de A.L.C. omschrijft. "Alle drie de colorways (foto hierboven) van de Nike Cortez van A.L.C. zal vanaf 25 augustus exclusief verkrijgbaar zijn bij Nike x Nordstrom sneaker boetieks en Nordstrom The Grove. Vanaf 28 augustus zijn ze naast Net-A-Porter ook beschikbaar op Nike.com en Nike + SNKRS, selecteer je Nordstrom-winkels en A.L.C.

Zoals de naam al aangeeft, schakelt de Nike Cortez Sale nl het traditionele nylon / lederen bovenwerk uit en vervangt het door een lichtgewicht en ademend Flyknit-materiaal. Andere details zijn een sokachtige enkel, synthetische overlays en een nieuwe zool die er beter uitziet dan het origineel. De twee kleurenopties die we hierboven zien, zijn het OG-wit / rood / blauw-paar en een zwart / wit-optie.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com