FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-03-2018 10:26:15

uhodsgfasd
Débutant
Date d'inscription: 21-03-2018
Messages: 3

nike air presto blå rød

http://www.lorsofurioso.it/images/economicoscarpe/Economico-Nike-Air-Presto-Donne-Presa-Fabbrica-IT648365.jpg

Nike Air Presto blev nike dame sko sale oprindeligt udgivet i 2000 og blev berømt for sin irreverente reklame, alfa-dimensionering og sokkel-lignende konstruktion. I årtusindet siden har skoen overskredet præstationer, der løber for at blive en sportstilarmatur. Nu, 16 år efter introduktionen, opdaterer Nike ikonet med nye materialer og teknologi. Resultatet er Nike Air Presto Ultra Flyknit. Skoens signatur-til-en-pasform bliver endnu mere dyb ved brug af Flyknit i overdelen, som leverer stræk i kraven, ventilation i tå og tunge og støtte i hælen og under toecap.

Nike Air Presto blev nike sko gul guld oprindeligt udgivet i 2000 og var kendt for sin komfortable soklignende konstruktion, uden for væggen reklame og unik t-shirt dimensionering struktur. Nu er de tilbage med et helt nyt design, herunder nye materialer. Nike Air Presto Ultra Flyknit har en mid-cut krave med behagelig og let Flyknit konstruktion. De har også en reengineered TPU bur, hæl støtte, bekvemt placeret pull tab og en toecap for beskyttelse. Denne moderne udnyttelse af Presto er tilgængelig i flere farveveje, herunder hvid, sort eller blå. Køb nu

Air Presto-renæssancen nike mænd sko 2017 har virkelig taget fat i de sidste flere måneder, med en række OG og helt nye farvelægninger af den legendariske T-shirt til dine fødder, der gør deres vej til hylder. Og nu er skoen indstillet til måske den mest iøjnefaldende reimagining nogensinde.

Signaturen til en-til-en-pasform nike air presto blå rød bliver endnu mere dyb takket være brugen af ​​Flyknit i den øvre del, som leverer stræk i kraven, ventilation i tå og tunge og støtte i hælen og under tåhætten. Buret er re-konstrueret til at passe til Flyknit-øvre, mens ultra-værktøj med gummi i højkontakt slidområder giver forbedret komfort og holdbarhed.

http://www.kickvapor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com