FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-07-2018 04:44:08

yidheilgy
Débutant
Date d'inscription: 26-07-2018
Messages: 3

adidas ultra boost uncaged triple black

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2016/08/adidas-ultra-boost-uncaged-triple-black-on-feet-1.jpg


Voor diegenen die hun adidas schoenen graag zien in de achteloze variant, komen er dit najaar meer uitstekende opties op je pad. Vandaag zien we de Ultra Boost Uncaged, misschien wel een van zijn beste looks tot nu toe, met een kant-en-klare mix van donker bordeaux en zwart over het normale Primeknit-bovenwerk van de schoen met de hielkap in een gestructureerde matzwarte afwerking.


Of het nu zijn revolutionaire demping was, het adidas schoenen outlet slanke ontwerp dat er geweldig uitzag in de sportschool en op straat, de acceptatie door Kanye West, of waarschijnlijker een combinatie van al deze redenen, de UltraBoost vloog van de planken af ​​en merkte dat hij op de been was. hardlopers en trendsetters. Maar net als bij de Superstar kwam het echte spelveranderende moment van deze schoen van het adidas-publiek. In een poging de esthetiek van de adidas NMD-schoenen na te bootsen, begonnen mensen de TPU-kooi van de zijkant van hun UltraBoosts te knippen voor een nog meer gestroomlijnd silhouet.


De adidas ultra boost meeste hardloopschoenen gebruiken tussenzolen van ethyleen-vinylacetaat (EVA) -schuim. Maar Adidas 'Boost-serie schoenen heeft tussenzolen van thermoplastisch polyurethaan, waarvan wordt gezegd dat deze drie keer beter bestand zijn tegen temperatuurveranderingen dan EVA. Zo wordt meer energie opgeslagen in plaats van te worden gedissipeerd als warmte. En de tussenzool van de Ultra Boost heeft 20 procent meer dempingsschuim dan normaal. Boostschoenen. Niet alleen waren het de meest responsieve hardloopschoenen die ik heb gebruikt, ik hou ook van het comfort, ventilatie en ondersteuning.


De adidas ultra boost uncaged triple black is ontwikkeld voor hardlopen en is sindsdien goedgekeurd als een belangrijk onderdeel van de wereldwijde streetwear-scene, en staat aan de voet van belangrijke beïnvloeders in de wereld van mode en muziek. Naast de gestroomlijnde uitstraling, de responsieve aard van de boost? zool, TPU-hielkooi en middenvoet TORSION? SYSTEM heeft dit de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit gemaakt. Een centraal punt van het ontwerp, Uncaged, heeft een uniek adidas Primeknit-bovenstuk dat speciaal is ontwikkeld om comfort en pasvorm te behouden zonder een vetersysteem.


http://www.damesbedoor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com