FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-08-2018 07:49:44

oyoyoyoyo
Débutant
Date d'inscription: 27-08-2018
Messages: 1

adidas swift run sort

https://scene7.zumiez.com/is/image/zumiez/pdp_hero/adidas-Swift-Run-Utility-Black-%26-White-Shoes-_279629-front-US.jpg
adidas sko 2018 Adidas Swift Run's første farvevej vil fremhæves i hvid og er konstrueret af en mesh øvre med grå accenter. Swift Run har også en EVA mellemsål og adidas TORSION midfoot system til en glidende tur; TORSION teknologien er blevet set på tidligere modeller fra adidas og finder stadig vej i nyere modeller.

adidas sko womens billig Såvel som de har gjort i butikker, er NMD'er ikke sneakers, som du ofte vil se på din daglige pendling. Faktisk vil du meget sandsynligt vil gemme dit par til en mere "check out out" lejlighed. I så fald er Swift Run her for dig. Sporting en Primeknit øvre, denne sko kommer med en konstruktion, der næsten perfekt efterligner sin storebror NMD model. Under dette materiale er en blanding af tekstil og syntetisk gummi, der tjener som base. En standard injiceret EVA mellemsål holder dig afbalanceret og godt polstret til din daglige slibning.

adidas sko mænd salg Swift er en afslappet løbestil, der er designet til daglig brug. Disse stretchy strikkede sko har en strømlinet form og en støttende, soklignende følelse.

adidas swift run sort For designen af ​​Swift Run Primeknit har adidas dræbt ind i arkiverne og trukket deres inspiration fra nogle af de mærker, der kører arvsstil. I sand form har sportswear giantene genopfundet designet med moderne konstruktion og premium materialer. Med en lav profil form bruger Swift Run Primeknit teknologi med en stretchy, sok som øvre for at give fuld støtte og komfort. Dette fokus på funktion løber gennem konstruktionen af ​​Swift Run med den polstrede EVA mellemsål, der er både lydhør og komfortabel.

https://www.sort5sko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com