FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-10-2018 04:19:11

luvfdg
Débutant
Date d'inscription: 12-10-2018
Messages: 2

nike air force 1 low

https://http2.mlstatic.com/zapatillas-nike-air-force-nba-originales-entrega-inmediata-D_NQ_NP_656524-MLA27649437414_062018-F.jpg


Acht kleurstellingen staan ​​op het nike schoenen Statement Game Pack en uit de set is de klassieke witzwarte versie te zien. Het ontwerp van de sneaker viert de nieuwe samenwerking van Nike met de NBA en het model heeft een getrommeld leren bovenwerk, een overdreven Swoosh-logo en het klassieke Jerry West-logo om teamgeest en volledige drukte buiten de lijnen te ontbranden.


Het nike schoenen heren Statement Game Pack bestaat uit acht kleurstellingen van het klassieke silhouet en wordt gekenmerkt door de rode versie van het team. Dit pack viert de nieuwe samenwerking van Nike met de NBA en het model heeft een getrommeld leren bovenwerk gekleurd in de dieprode tint naast Nike-bedrukte veters en NBA-logotags op de hielen. Een witte rubberen zool completeert de stijl helemaal.


Nieuwe op de herfst geïnspireerde kleuren van de nike air force 1 zullen de komende weken volledig van kracht zijn, want de sneaker is het hele jaar door een iemands collectie. Vandaag is een nieuwe colorway van de Air Force 1 Low voor de dames gepresenteerd, krijgt een crème / off white suède op de bovenkant die Nike 'Mushroom' noemt. De schoen krijgt een tonale uitstraling helemaal door de bovenkant, die ook de branding op de tong, zijpanelen en hiel omvat. Hieronder zien we het perfecte contrast met de toevoeging van een middenzool en buitenzool.


Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een dagelijkse drager, een no-nonsense no-nonsense, alle zakelijke sneaker, raden we u aan deze Triple Black-versie van de nike air force 1 low te bekijken. Een zwarte afwerking van boven naar beneden volgen, de Nike Air Force 1 Low wordt geleverd met een bovenwerk van zwart leer dat overeenkomt met zwarte stiksels, branding, veters en voering, allemaal op een zwarte rubberen zool. Het enige deel van de schoen dat niet in Black komt, is de Silver Air Force 1 lace dubrae.


http://www.prmonsale.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com