FORUM AS MOULINS

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-03-2018 02:36:03

muiyseewrrw
Débutant
Date d'inscription: 12-03-2018
Messages: 3

nike Speciale promoties free zwart

https://images.nike.com/is/image/DotCom/PDP_THUMB_RETINA/904651_001/free-tr7-womens-training-shoe.jpg

Zonder twijfel één van nike Speciale promoties free flyknit Nike Sportswear's grootste hits, heeft de Free Flyknit Chukka het hele jaar door een aantal geweldige kleurwegen gezien. Minerale Teal, Court Purple, Tarp Green ... kies je omdat je echt niet mis kan gaan met een van de stijlvolle en comfortabele silhouet's onberispelijk gemengde Flyknit tinten. Voeg nog een geweldige, althans meer toned down colorway toe aan de stapel, met deze laatste versie in Wolf Gray.

Iedereen die nooit een paar konden krijgen, heeft nog een kans, hoewel het model niet nike Speciale promoties free 5.0 onder de Hiroshi-Tinker-Mark-afdruk staat. Voer de nieuw verkochte en meer gereduceerde in, die binnenkomt in een Court Purple en Polarized Blue geweven bovenkant met zwart-witte accenten.

Deze nike Speciale promoties free dame laatste kleurweg heeft zeker een aantal "McFly" kleurwegvibes, met zijn Wolf Grey geweven basis, geaccentueerd met Midnight Navy en Light Aqua, afgerond met een geometrische-patroon hiel tab. Of u nu naar de Nike Mag kijkt of niet, dit is een kleurenweg van de Free Flyknit Chukka die u niet wilt missen. Verwacht ze binnenkort bij selecte Nike Sportswear retailers in de VS later dit jaar.

Nadat nike Speciale promoties free zwart het Hiroshi-Tinker-Mark-trio ons de had gebracht, wilden mensen meer. De schoen is sindsdien hergebrand als de Nike Free Flyknit NSW, maar de esthetiek blijft vrijwel onveranderd. Met de subtiele swoosh-branding op de hiel, terwijl de hele flyknit-constructie de rest houdt, brengt Nike de Free 5.0-zool terug voor een extra lichtgewicht en flexibele rit. Twee kleurenwegen zijn terug, elk met hints van veelkleurige herkomst, als een Pink Flash / Volt-Blue Glow-pair verzet alle sporen van zwart die op de veters en de middelzool worden gevonden. Dan is er de schaduw van Court Purple en Polarized Blue, houd dingen op het koudere einde van het kleuren spectrum.

http://www.zalandoroots.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com